LAMPA ST PURPLE 2 X 18 W, G13, SISTEM OPTIC LT5O, BALAST ELECTRONIC, IP 55 - ALMA Almalux

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: AL37038

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Almalux
412.3 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

34.36 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Corpurile de iluminat din seria PURPLE, caracterizate prin parametri ridicati de protectie impotriva patrunderii prafului si apei (IP55), asigura performanta functionala, consumul scazut si confortul ridicat in cazul aplicatiilor de iluminat pentru medii speciale de interior. Produsele seriei PURPLE asigura un iluminat de tip direct, printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util si imbunatateste conditiile vizuale si ambientale..


Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita, precum si forma simplificata a aparatelor ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon sau perete, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.


Avantaje:


- cresterea eficientei energetice prin echiparea numai cu balasturi electronice;


- marirea rezistentei la radiatii de tip UV, prin vopsirea tablei de otel cu pulberi din exposy polyester;


- prelungirea perioadei de exploatare prin dotarea cu tuburi fluorescente liniare T8;


- versatilitatea gamei, prin folosirea diverselor sisteme optice (metacrilat multilenticular sau opal) cu rama din alumniniu extrudat


Specificatii tehnice:


Prin folosirea balasturilor electronice se asigura o mai buna performanta a lampilor, iar diferenta de pret dintre un balast clasic si unul electronic se amortizeaza in maxim 8 luni de functionare. Prelungirea cu aproape 3 ori a duratei de viata a surselor se atinge si datorita aprinderii instantanee (se elimina efectul de flicker al starterelor).


Cablare standard: IEC 598-1 EN 60598-1 CEI 34-21


Versiuni disponibile: pentru orice tip de produs exista modele cu sistem de emergenta pentru o lampa.


Paleta cromatica: culoare gri deschis.


Zone de utilizare: spatii de interior cu parametri de mediu deosebiti: restaurante, hoteluri, bucatarii, cantine, sali de preparare a hranei, camere de baie, centre de infrumusetare si tratament corporal, Spa-uri


LAMPA ST PURPLE 2 X 18 W, G13, SISTEM OPTIC METACRILAT OPAL CU RAMA DIN ALUMINIU EXTRUDAT (LT5O), BALAST ELECTRONIC, IP 55 - ALMALUX


Sursa iluminat T8 tub fluorescent cu soclu G13


Grad de protectie IP 55


Balast - electronic


Dimensiuni (lxLxh) - 286 mm x 646 mm x 82 mm


Aceste corpuri de iluminat pot fi echipate cu droser electronic, cu kit emergenta, balast dimabil, electronic.


Aparatajul auxiliar necesar functionarii adecvate a surselor de lumina este reprezentat de balast, igniter si condensator.


Balasturile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:


- sa asigure stabilitatea descarcarii;


- sa introduca un procentaj redus de armonici;


- sa fie echipat cu sisteme de atenuare a parazitilor radio sau TV;


- sa prezinte o functionare silentioasa pe o perioada cat mai lunga de timp.


Din punct de vedere functional, aceste echipamente trebuie sa prezinte compatibilitate electrica, astfel incat functionarea surselor de lumina sa se faca la parametrii nominali. Balasturile utilizate pot fi: electromagnetice si electronice.


Balasturile electronice permit un bun nivel al confortului de iluminat si sunt fabricate conform Directivei Europene 2000/55/EC- RoHS, care se refera la restrictionarea utilizarii anumitor substante periculoase in produsele electronice, puse pe piata dupa 01 iulie 2006.


Datorita faptului ca balasturile electronice au un consum energetic redus, utilizarea acestora asigura, in comparatie cu balasturile electromagnetice conventionale, atat o economie cu pana la 25% a consumului global de energie electrica, cat si o serie de avantaje functionale:


- cresterea eficacitatii luminoase a lampilor fluorescente;


- cresterea fluxului luminos cu 10% prin functionarea lampilor fluorescente la frecvente inalte;


- reducerea pierderilor de joasa tensiune (mai putin de 10%);


- posibilitatea oscilarii fluxului luminos in functie de necesitatile utilizatorului;


- prelungirea duratei de functionare a surselor.


Utilizarea balastului electronic (de frecventa inalta) in locul balastului electromagnetic reprezinta cea mai importanta solutie de imbunatatire a nivelului de eficacitate al lampilor fluorescente.


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

LAMPA ST PURPLE 2 X 18 W, G13, SISTEM OPTIC LT5O, BALAST ELECTRONIC, IP 55 - ALMA

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse