Piatra luminoasa PL3 Led 2.4W Cavi

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: PL3

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Cavi
592.77 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

49.40 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Pietrele Luminoase sunt lampi luminoase cu LED-uri, caracterizate de cel mai înalt nivel de integrare arhitecturala posibil.Acesta este unui nou tip de iluminare invizibil în timpul zilei, pentru ca este perfec tcamuflat în fundal, și impresionant noaptea.


Lampile sunt efectuate folosind un compus special polimeric capabil sa reproduca suprafața oricarei pietre naturale si ascunde în interiorul ei o sursa de LED perfect funcționala.Luminozitatea este transportata prin fibre optice .


Caracteristicile materialului din care sunt realizate "pietrele luminoase " :Inodora, Rezistent la solventi.


Remarcabile proprietați mecanice, în special înrezistenta la impact si rezistenta la compresiune la temperatura camereimediu, peste 100 ° C crește plasticitatea, în detrimentul rezistenta la compresiune.


Inflamabilitate HB, conform UL94 pe probe0,8 mm incarcatura gratuite.Excelenta rezistenta la acizi și baze puternice .


Protecție împotriva patrunderii prafului și a lichidelor, certificat IP68 în conformitate cu UNI EN 60529


Rezistent la apa .Izolator de caldura. Izolator electric


LED-urile care formeaza sursa sunt atașate în interiorul compusului polimeric cu care corpul este fabricat .Led-urile pot fi inlcouite in cazul in care se vor arde in timp.


Garantia de functionare a Led-urilor este de 70 000 ore .La o utilizare de 8 ore pe zi ,lapile pot functiona 24 ani .Tratament cu dioxid de titan (TiO2)


Pietrele luminoase sunt deosebit de potrivite pentru realizarea lucrarilor publice: cu ajutorul unui adeziv de înalta rezistența lampile sunt greu detașabile sau greu de vandalizat .


Dimensiuni 23,00 x 5,00 x 5,50 cm Culori : Alb ,Negru ,Ocru


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Piatra luminoasa PL3 Led 2.4W

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse