Controller wireless RGBW Fibaro Fibaro

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: FGRGBWM-441

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fibaro
295.93 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

24.66 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Controllerul Fibaro RGBW este un controller wireless unic pentru benzi flexibile LED cu patru culori. In afara de canalele RGB, controllerul este compatibil si cu canalul de lumina alba, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate.


Fibaro RGBW controleaza benzile flexibile cu 3 sau 4 culori, oferind milioane de variante de culori. Prin intermediul interfatei de tableta sau smart phone, schimbarea culorilor devine o joaca de copil



Interfata de configurare permite definirea oricarei culori pentru iluminat, schimbarea saturatiei, setarea culorilor predefinete de pe un dispozitiv mobile, porneste programe, aloca culori interioare unui utilizator anume sau foloseste benzile flexibile pentru a raporta alarme care au fost declansate de Home Center



Cele patru canale de iesire permitconectarea si controlarea independentaa fiecareia din sursele de lumina conectate.


Exista interfata disponibila pentru schimbarea culorilor si posibilitatea de a alege culori predefinite sau pentru creerea propriei culori.


Casa ta inteligenta reactioneaza la orice se intampla si te informeaza prin intermediul culorii luminilor. Foloseste controllerul Fibaro RGBW nu doar pentru a crea scheme de iluminare de interior dar si pentru a fi informat in privinta oricarui eveniment. Multumita celor patru intrari analog, controllerul Fibaro RGBW poate fi conectat la patru senzori analog independenti care opereaza intre 0-10V.


Meriti sa te relaxezi dupa o zi lunga. Trebuie doar sa initiezi un scenariu de relaxare programat prin simpla atingere a unui buton. Casa ta inteligenta va avea grija de restul - va regla temperatura si umiditatea, volumul muzicii si scenariile de iluminat cu ajutorul senzorilor analog conectati la modul. Culorile pastel te vor ajuta cu aiguranta sa uiti de stresul din timpul zilei.


Mai jos sunt cateva ideii de scenarii cu avertizare optica asupra statusului programat.



Evidentiaza cada in functie de temperatura apei, vei da interiorului baii o stralucire subtila.



Luminile RGB de tip flash din gradina vor avertiza vecinii sau serviciile de urgenta in cazul unei spargeri. Poti sa te bucuri mereu de certitudinea ca esti in siguranta.



Foloseste Fibaro RGBW pentru a monitoriza in mod continuu conditiile din camera copiilor. Conecteaza patru senzori analog si monitorizeaza calitatea aerului, umdititaea, presiunea si temperatura. Senzorii care pot fi utilizati sunt de exemplu GIRA Instabus EIB/KNX pentru  Calitate aer, HOTCOLD HCRH-01 Senzor umiditate interioara, PRODUAL KLH-100 Senzor temperatura interioara si COMET SYSTEM T2214 Senzor presiune



Fibaro RGBW este compatibil cu senzori care permit monitorizarea temperaturii apei, a nivelului de CO care este esential pentru 2 cresterea plantelor, a nivelului de pH adecvat pentru pesti sau nivelul de calciu. Fibaro RGBW permite monitorizarea celor patru parametri care anunta utilizatorul daca apare vreo chimbare prin push / sms / email sau lumini colorate de tip flash. Pentru acest tip de semnalizare se poate folosi Jumo dTrans CR02 transmitator parametri apa.



Intensitatea luminii din gradina poate fi reglata in functiede lumina naturala ambientala cu ajutorul unui senzor delumina care este conectat la controllerul Fibaro RGBW


RGBW Controller permite monitorizarea consumului de energie al surselor de lumina care sunt conectate la el. Cele patru canale permit masurarea consumului total sau separat pentru fiecare banda flexibila. Cand este conectat la Home Center 2 poti verifica consumul de energie in timp real si verifica evolutia consumului.



Tensiunea de lucru si comanda este 12/24V


Conexiuni 





Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Controller wireless RGBW Fibaro

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse